Sindikalne igre Zaton 2011.

U Zatonu od 11. do 15.svibnja 2011. održane su sindikalne sportske igre državnih službenika i namještenika gdje su djelatnici Javne profesionalne vatrogasne postrojbe grada Osijeka ostvarili odlične rezultate na sportskim terenima te sa sobom ponijeli i zaslužena odličja.

Osvojeno je PRVO mjesto u odbojci na pijesku u konkurenciji 30-tak ekipa te TREĆE mjesto ekipno u streljaštvu gdje je bila velika konkurencija vrsnih znalaca ovoga sporta.

Moramo naglasiti da su vatrogasci iz JPVP grada Osijeka već dugi niz godina u samom vrhu odbojke na pijesku inače  zahtjevnog sporta dok je ekipa u streljaštvu debitirala na ovom natjecanju.

JPVP grada Osijeka imala je i ekipu malog nogometa koji su prijašnjih godina ostvarivali zapažene rezultate u zemlji i inozemstvu pa i ove godine su stigli do četvrtfinala gdje su izgubili od aktualnih prvaka no na čast nam je da imamo i iz toga sporta nagradu za FAIR-PLAY IGRAČA koju nam je donio Drago Pranjić.

Sudionici igara bili su:Drago Pranjić,sindikalni povjerenik,Vid Božić, Alen Bakić,Zlatko Ivković,Ivan Hlebec,Goran Čeple ,Marijan Bogut,Mile Štulac,Zoran Pakšec i Ivica Božičević.

Važni brojevi
  • 192Policija
  • 193Vatrogasci
  • 194Hitna pomoć
  • 112DUZS
Vremenska prognoza
Osijek
17/09/2019, 21:48
Bez padalina
Bez padalina
21°C

Prosječna temp.: 20°C
Tlak: 1010 mb
Vlažnost zraka: 61%
Brzina vjetra: 1 m/s SI
Izlazak sunca: 06:25
Zalazak sunca: 18:53

Pratite nas na društvenim mrežama

Servis i prodaja PP aparata