Uspješna humanitarna akcija

Hvala svima koji su pomogli obitelj Piljić!

 donacija8Odjeća, obuća, igračke, hrana…sve je to dospjelo u kuću obitelji Piljić koja je nedavno ostala bez krova nad glavom kad im se, od tereta snijega, urušio krov kuće u Kopačevu protekloga vikenda.

Zahvaljujući akciji koju smo pokrenuli odmah čim smo uvidjeli nesretnu sudbinu ove obitelji s troje maloljetne djece, njihov privremeni dom kod prijatelja gdje se sad nalaze ispunjen je prijeko potrebnim stvarima budući da su u tren oka ostali gotovo bez svega.

Dakako, akcija ne bi uspjela bez velikog srca dobročinitelja koji su prepoznali tešku sudbinu ove obitelji i odazvali se prikupljanju pomoći, a odjeka je bilo čak i u dalekoj Švicarskoj odakle je gospođa Marijana Knežević uputila novčanu pomoć.

Zabilježena je i vrijedna gesta tvrtke Podravka, na čelu s direktorom, gospodinom Damirom Bakovićem zahvaljujući kojem su obitelji Piljić donirane stvari, a Baković je naglasio da će i nadalje pratiti ovu akciju.

Sluha nije bilo tek kod Građevinskih tvrtki kojima smo odaslali poziv da se, bilo u novcu ili građevinskom materijalu odazovu pomoći, no sreća je što će Ivan Piljić najvjerojatnije materijal dobiti od APN-a pa će novu kuću graditi sam.

Ipak, unatoč ovoj dobroj vijesti Ivan je bez posla pa ukoliko netko ima potrebu zaposliti Ivana, inače građevinara po struci, svakako će učiniti dobro djelo.

Inače, i nadalje barem jednom tjedno planiramo razveseliti neku obitelj u potrebi odjećom, odnosno s onime što im je potrebno.

Sa portala:Večernji.hr, 24sata, SiB.hr, OsijekNet, Osijek031, Vatrene Vijesti 911, Vatrogasni Portal

Važni brojevi
  • 192Policija
  • 193Vatrogasci
  • 194Hitna pomoć
  • 112DUZS
Vremenska prognoza
Osijek
18/11/2019, 19:40
Bez padalina
Bez padalina
9°C

Prosječna temp.: 7°C
Tlak: 1020 mb
Vlažnost zraka: 80%
Brzina vjetra: 3 m/s ISI
Izlazak sunca: 06:48
Zalazak sunca: 16:12

Pratite nas na društvenim mrežama

Servis i prodaja PP aparata