Zahvala na donaciji

Zahvala na donaciji

Naš Slavonac, gospodin Ivan Pavelić iz Otoka, dobri duh Osječkih vatrogasaca, stvarno zaslužuje veliku pohvalu!

Još davne 2011. god., vidjevši na našem portalu kako smo rezali prsten pilom za željezo (neadekvatnim i nesigurnim alatom), zabrinuto nam se odmah javio iz Austrije i ponudio se da nam potraži i donira alat za sigurno rezanje prstena.

U vrlo krakom vremenu svoju želju za pomoći nama vatrogascima, a i građanima kojima trebamo pomoći rezanjem prstena, taj naum je i ostvario.

Do nedavno smo nebrojeno puta rezali razno prstenje dok nam se taj alat nije istrošio i postao neupotrebljiv.

Pošto na našem tržištu nema kvalitetnog i adekvatnog alata opet smo se obratili čovjeku velikog srca i dobrotvoru gospodinu Ivanu da nas uputi gdje je kupio prethodni alat, ali nam je odmah poslao drugu pilicu za naš stari alat.

Ubrzo nakon toga nam se javio i rekao da ne želi stati na tome nego da traži još kvalitetniji i bolji alat, koji je i našao na američkom tržištu, te ga kupio i donirao našoj postrojbi.

 

Upoznavši gospodina Ivana i u razgovoru s njim saznali smo da se on bavi i izradom Rubikove kocke za slabovideće i slijepe osobe.

 

Ovim putem se još jednom zahvaljujemo čovjeku velikog srca i našem prijatelju i velikom dobrotvoru gospodinu Ivanu Paveliću.

Vatrogasci JPVP Grada Osijeka.

Važni brojevi
  • 192Policija
  • 193Vatrogasci
  • 194Hitna pomoć
  • 112Civilna zaštita
Vremenska prognoza
03/12/2020, 12:24
 

Oblačno
3°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 87%
Brzina vjetra: 1 m/s ISI
Izlazak sunca: 07:08
Zalazak sunca: 16:03
 

Pratite nas na društvenim mrežama

Servis i prodaja PP aparata