Uvjeti korištenja JVP Grada Osijeka

JVP Grada Osijeka polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala koji sadrži vlastiti sadržaj smatra se kršenjem autorskih prava vatrogasci-osijek.hr portala i podložno je tužbi. Isto se primjenjuje na sadržaje koje su na vatrogasci-osijek.hr postavili ili na kojima imaju pravo partneri I oglašivači ili drugi korisnici.

Sadržaj na portalu vatrogasci-osijek.hr je zaštićen autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja je moguće samo uz prethodnu dozvolu vatrogasci-osijek.hr ili oglašivača. Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome je dužan izvijestiti vatrogasci-osijek.hr koristeći adresu
admin@vatrogasci-osijek.hr.

Sadržaj objavljen na portalu vatrogasci-osijek.hr smije se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih i drugih vlasničkih prava te svako na sadržaju navedeno ograničenja prava.

Ukoliko smatrate da su na vatrogasci-osijek.hr povrijeđena Vaša autorska prava, molimo vas da nas o tome izvijestite na adresu admin@vatrogasci-osijek.hr.

Sve fotografije sa nešeg portala www.vatrogasci-osijek.hr mogu se koristiti za internet stranice,video sadržaje ili tiskano izdanje novina ali na fotografiji mora ostati logo i web adresa jer je to vlasništvo JVP Grada Osijaka.

Pravila komentiranja
Registracijom na portal vatrogasci-osijek.hr i slanjem komentara na sadržaj portala korisnik prihvaća pravila komentiranja na portalu vatrogasci-osijek.hr po kojima u komentarima nije dozvoljeno:

 1. psovanje, vrijeđanje, omalovažavanje
 2. govor mržnje, diskriminacija i izražavanje netolerancije
 3. spamanje ili reklamiranje stavljanjem linkova ili na bilo koji drugi način
 4. copy/paste cijelih tekstova s drugih portala, blogova i sl.
 5. repostanje uvredljivih komentara ili bilo kakvih drugih komentara koji nisu dozvoljeni na portalu
 6. korištenje prostačkog ili uvredljivog nicka te nicka u kojem je sadržano ime i prezime neke poznate osobe
 7. prozivanje administratora ili polemiziranje s administratorom na bilo koji način (prijave neprimjerenih komentara možete poslati na mail admin@vatrogasci-osijek.hr)

 Svako kršenje pravila rezultirat će brisanjem komentara i/ili baniranjem korisnika na određeno vrijeme, a izrazito teško ili učestalo kršenje pravila brisanjem korisnika iz arhive čime će se automatski izbrisati svi njegovi prethodni komentari.

Važni brojevi
 • 192Policija
 • 193Vatrogasci
 • 194Hitna pomoć
 • 112Civilna zaštita
Vremenska prognoza
,
 


Pritisak:
Vlažnost: %
Vjetar:
Izlazak sunca:
Zalazak sunca:
 

Pratite nas na društvenim mrežama

Servis i prodaja PP aparata

Skip to content