VATROGASNA VJEŽBA TC PORTANOVA

Suradnja TC Portanova i JVP Osijek
Suradnja Trgovačkog centra Portanova Osijek i Javne vatrogasne postrojbe (JVP) Osijek predstavlja značajan korak ka unapređenju protupožarne zaštite u gradu Osijeku. Ova suradnja uključuje niz aktivnosti usmjerenih na prevenciju požara i osiguranje sigurnosti posjetitelja i zaposlenika Portanove.

   U sklopu redovitih aktivnosti na polju protupožarne zaštite, Javna vatrogasna postrojba (JVP) Osijek provodi redovite obilaske Trgovačkog centra (TC) Portanova Osijek. Ovi obilasci su od ključne važnosti za osiguranje sigurnosti posjetitelja i zaposlenika centra, te za održavanje visokih standarda protupožarne zaštite. Primarna svrha obilaska je upoznavanje sa samim objektom i provjera usklađenosti operativnih radnji u slučaju neželjenog događaja te identifikacija potencijalnih rizika koji bi mogli dovesti do izbijanja požara. Pravilno održavanje protupožarnih sustava i kontinuirana edukacija zaposlenika smanjuju rizik od izbijanja požara i osiguravaju brzu reakciju u slučaju potrebe.

   U daljnjoj suradnji uprave TC Portanova i JVP Osijek predviđeno je održavanje simulacijskih vježbi te informativne kampanje i događanja u cilju edukacije javnosti  i posjetitelje o mjerama zaštite od požara, što dugoročno povećava sigurnost cijele zajednice.

Veliko hvala TC Portanova na suradnji, gostoprimstvu i ustupljenom videu.
Pomoćnik zapovjednika
Škarica Davor bacc.ing.sec.

Važni brojevi
  • 192Policija
  • 193Vatrogasci
  • 194Hitna pomoć
  • 112Civilna zaštita
Vremenska prognoza
23/07/2024, 15:27
 

Prognoza
33°C
Pritisak: 1013 mb
Vlažnost: 43%
Vjetar: 1.9 m/s NW
Izlazak sunca: 05:19
Zalazak sunca: 20:23
 

Pratite nas na društvenim mrežama

Servis i prodaja PP aparata

Skip to content