Zahvala povodom nevremena

Nakon nevremena u našem gradu,u trenutku kada se stišala potreba za našim intervencijama zahvaljujemo se u ime Javne vatrogasne postrojbe svim sudionicima koji su bili angažirani na sanacijama i spriječavanju širenja šteta uslijed obilnih kiša i jakoga vjetra.

Na desetke izlazaka-intervencija po vremenu koje je haralo gradom izašle su sve hitne službe te se prionulo i na angažman dodatnih snaga kako bismo svi zajedno omogućili građanima Osijeka nesmetano funkcioniranje i neophodnu opskrbu.

Zahvalili bi se prije svega građanima grada Osijeka na strpljenju i uvažavanju razloga čekanja zbog liste prioriteta iako znamo da je svaki kvadrat doma prioritet najviše razine za vlasnike ugrožene nekretnine.

Zahvala gosp.Zdravku Cveniću, županijskom vatrogasnom zapovjedniku,koji je pratio stanje unutar naše postrojbe u slučaju potrebe za angažmanom vatrogasaca sa područja cijele županije osječko baranjske,gosp. Borisu Banjanu,zapovjedniku vatrogasne zajednice Osijek,koji je aktivirao sve raspoložive vatrogasne snage VZ Osijek te ih stavio na raspolaganje Javnoj vatrogasnoj postrojbi grada Osijeka.

Neizmjerna zahvala svim Dobrovoljnim vatrogasnim društvima sa područja grada i ostalih općina na angažmanu izvan područja djelovanja da bi pomogli nama i građanima grada Osijeka.

Zahvala gosp. Ivanu Radiću,gradonačelniku grada Osijeka,potom gosp. Draganu Vulinu,zamjeniku gradonačelnika grada Osijeka na osobnom zauzimanju interesa pri sinergiji gradskih tvrtki Unikom i Vodovod te vatrogastva za brže i efikasnije djelovanje na terenu vezano za djelatnosti koje obavljaju u redovitom radnom vremenu.

Zahvala policijskim službenicima koji su zajedno sa interventnim snagama bili na mjestima događaja osiguravajući službama neometan rad.

Zahvala i medijima koji nas prate u svakoj situaciji.
Ovakva izvanredna situacija pokazatelj je skupnosti,snage,profesionalnosti i stručnosti te ćemo na toj osnovi nastojati u budućnosti djelovati u korist cijeloj zajednici.
Veliko Vam HVALA!!!
Vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe grada Osijeka

Važni brojevi
  • 192Policija
  • 193Vatrogasci
  • 194Hitna pomoć
  • 112Civilna zaštita
Vremenska prognoza
05/12/2021, 11:26
 

Mogući pljuskovi
3°C
Trenutni pritisak: 1000 mb
Vlažnost: 97%
Brzina vjetra: 1 m/s IJI
Izlazak sunca: 07:09
Zalazak sunca: 16:02
 

Pratite nas na društvenim mrežama

Servis i prodaja PP aparata

blank
Skip to content